اوضاع اسفبار زندانهای فرانسه ؛چرا مدعیان حقوق بشر خود به مجازاتهای جایگزین در شرایط اضطرار عمل نمی کنند؟

♦به  گزارش سلام نیوز به نقل از پایگاه «lepoint»، زندان‌های فرانسه برخلاف بسیاری کشورهای جهان ، علی رغم همه گیری کرونا و تلاش کشور‌های مختلف برای کاهش جمعیت زندان ها و اعمال مجازات های جایگزین ، با ازدحام جمعیت مواجه شده اند. آمار زندانیان مبتلا به کرونا و اختلالات روانی با رشد روز افزون روبرو است و صدا آنها جایی شنیده نمی شود.

در این شرایط باید پرسید چرا فرانسه که خود را قطبی در مباحث حقوق بشری در جهان می داند اجازه چنین وضعیتی را در زندان های خود  داده و زمانی که ظرفیت زندانها تکمیل است و کرونا و دیگر تهدیدات، جان زندانیان را نشانه رفته است ،از مجازاتهای جایگزین در شرایط اضطرار استفاده نمی کند؟

بر اساس این گزارش در حالی که ظرفیت زندان‌های فرانسه ۶۱ هزار نفر اعلام شده، ۷۰ هزار نفر در زندان‌های این کشور حبس شده اند.

خوابیدن زندانیان در کف زندان‌ها آن هم در شرایطی که زندان‌ها از معضل شیوع کرونا رنج می‌برد به محلی برای انتقاد از سیستم زندان‌های این کشور تبدیل شده است.

در عین حال پایگاه «کانورسیشن» نوشت که نگرانی از شیوع گسترده کرونا در زندان‌های فرانسه، سبب شده تا کارشناسان در مورد تشدید اختلال‌های روانی و چالش‌های بهداشت روان در این مراکز ابراز نگرانی کنند.

براساس بررسی انجام شده در سال‌های ۱۹۶۶ تا ۲۰۱۰ در ۲۰ کشور جهان، فرانسه در زمره کشور‌هایی قرار گرفت که نرخ بالایی از اختلال‌های روانی در زندان‌های آن ثبت شده است.

ثبت افسردگی در ۲۸ درصد، افسردگی در ۲۴ درصد، اختلال‌های اضطرابی در ۲۹ درصد، روانپریشی در ۱۷ درصد، اسکیزوفرنی در ۶ درصد و اختلال‌های ناشی از مصرف مواد در ۱۹ درصد نشان دهنده عمق این بحران است که پیش بینی می‌شود با شیوع کرونا تشدید شود.

 وزیر دادگستری فرانسه، ورود کرونا به زندان‌های این کشور را به عنوان یک فاجعه توصیف کرد.

انتقال ۳۵۰ زندانی زندان منطقه «اوزرچه» در پی شورش در مارس ۲۰۲۰ که پس از چند ساعت با مداخله پلیس و زخمی شدن چند نفر به پایان رسید، به مشکلی جدی برای زندان‌های میزبان تبدیل شده است.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− چهار = 1