مرحله دوم تست انسانی واکسن رازی کوو پارس؛ خرداد ۱۴۰۰

♦به گزارش سلام نیوز به نقل از شبکه خبر معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: مرحله دوم تست انسانی واکسن “رازی کوو پارس” از اوایل خرداد ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

 دکتر محمدحسن فلاح مهرآبادی با اشاره به پایان مرحله نخست تست انسانی واکسن «کوو پارس» موسسه رازی، گفت: مرحله دوم تست انسانی واکسن “رازی کوو پارس” از اوایل خرداد ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود.

وی افوزد: امروز آخرین نفر از داوطلبان فاز یک که نفر ۱۳۳ بود وارد فاز مطالعاتی شد و تزریق اول واکسن را دریافت کرد و ۵۴ نفر از داوطلبان هم تا به امروز نوبت دوم واکسن را دریافت کرده اند.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به وضعیت جسمی داوطلبان اشاره کرد و گفت: حال این افراد خوب است و تاکنون عارضه خاصی نداشتند.

وی افزود: این واکسن جزو پلتفرم‌های بی خطر در دنیا است و اینکه تزریق کنندگان واکسن تاکنون عارضه‌ای نداشتند، یکی از دلایل این موضوع است.

لازم به ذکر است، کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس موسسه رازی که نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است، با تزریق مرحله اول تست انسانی به ۲ داوطلب مرد روز یکشنبه (۱۰ اسفند) با حضور کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسوولان و محققان در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) تهران آغاز شد.

تزریق واکسن رازی کووپارس دومین واکسن ایرانی کرونا است که از ۱۰ اسفند ماه روی داوطلبان این طرح مطالعاتی انجام شد.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی – استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی و مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت تولید و روز دوشنبه (۲۰ بهمن ماه) در همین موسسه مستقر در کرج رونمایی شد.

موسسه رازی از اسفند سال ۱۳۹۸ کار ساخت واکسن را آغاز و از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن‌ترین واکسن‌ها است، برای تولید آن استفاده کرد. این موسسه در فاصله زمانی اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹، کار طراحی این واکسن را به پایان رساند، در اردیبهشت دُزسنجی و فرمولاسیون انجام شد و از خرداد ماه ۹۹، آزمایش این واکسن روی ۵۰۰ حیوان صورت گرفت.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 − چهار =