چند درصد کودکان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار دارند؟

متوسط درصد کودکان(افراد کمتر از ۱۸ سال) ساکن در کشورهای عضو اتحادیه اروپا که طی سال ۲۰۲۰ در خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار داشتند به ۲۴.۲ درصد رسید که همچنان بالاتر از نرخ ۲۱.۷ درصدی ثبت شده برای جمعیت بزرگسالان(۱۸ تا ۶۴ سال) و نرخ ۲۰.۴ درصدی سالمندان بالای ۶۵ سال است.

گزارش: حسین زرآبادی

به گزارش سلام نیوز اداره آمار کمیسیون اروپا(یورواستات) اعلام کرد که در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، رومانی با ۴۱.۵ درصد بالاترین نرخ کودکان در معرض فقر یا محرومیت اجتماعی را در سال ۲۰۲۰ دارا بوده و پس از آن، بلغارستان(۳۶.۲ درصد)، اسپانیا(۳۱.۸ درصد) و یونان(۳۱.۵ درصد) قرار دارند.

در مقابل، اسلوونی با ثبت نرخ ۱۲.۱ درصدی پایین‌ترین نرخ کودکان در معرض فقر یا محرومیت اجتماعی را در سال ۲۰۲۰ داشته و جمهوری چک(۱۲.۹ درصد) و دانمارک(۱۳.۵ درصد) در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشته‌اند.

گزارش یورواستات نشان می‌دهد، ۵۰.۵ درصد از کودکانی که سطح تحصیلات والدینشان پایین بوده در خطر فقر قرار داشته‌اند، در حالی که تنها ۷.۷ درصد کودکانی که والدین آنها دارای تحصیلات عالیه بوده‌اند، در معرض این خطر قرار داشته‌اند.

همچنین کودکانی که حداقل یکی از والدین آنها سابقه مهاجرت داشته است، در معرض خطر فقر بیشتری نسبت به کودکانی که هر دو والدین آنها دارای اصالت بومی بوده‌اند، قرار داشته‌اند که نسبت آنها ۳۲.۹ به ۱۵.۳ درصد گزارش شده است.

گزارش یورواستات حاکیست که خطر فقر برای کودکانی که در خانواده‌های تک سرپرست زندگی می‌کنند حدود ۴۲.۱ درصد است که در مقایسه با نرخ ۲۹.۶ درصدی آنهایی که همزمان با دو والدین خود زندگی می‌کنند، بسیار بیشتر است.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + 9 =