یازده مهارت اجتماعی لازم برای کودکان

♦به گزارش سلام نیوز آموزش مهارتهای اجتماعی به کودکان، آنان را در مواجهه با مسائل و آسیب ها دارای یک حلقه ایمن مفید می‌نماید. آموزش این مهارتها گاهی فقظ احتیاج به دقایقی صحبت با آنان دارد اما غفلت از آن می تواند مدت زیادی از سلامتی و عمر آن ها را مورد تهدید قرار دهد:

1-به کودک خود بیاموزید تشکر کند و از کلماتی مانند ” لطفا ” ” از شما متشکرم ” استفاده کند چون برای کودک مهم است مودب باشد. دکتر آدامز خاطر نشان می کند استفاده از کلماتی مانند ” سپاس ” یا ” ببخشید ” در شرایط مناسب، مهربانی و احترام را گسترش می دهد.

2-مهم است کودک بتواند مکالمه خوبی داشته باشد. معرفی مودبانه، ارتباط چشمی با طرف دیگر، گوش دادن و به اشتراک گذاری مناسب ، چیزهای بحرانی در مکالمه خوب هستند که می توانید به کودک آموزش دهید.

3-زمان هایی وجود خواهد داشت که کودک ممکن است احساس اضطراب کند و بخواهد کاری انجام دهد یا صحنه ای درست کند. چون این روش درست رفتار کردن برای بزرگ تر شدن آن ها نیست. بنابراین، به کودک یاد دهید چگونه احساسات خود را در شرایط خاص کنترل کند.

4-این به کنترل احساسات نیز مربوط می شود. صبر یک ارزش مهم است که کودک باید از روی جوانان یاد بگیرد . می توانید این فضیلت را با درخواست از فرزند برای ماندن در صف، یا منتظر ماندن آن ها هنگام بازی کردن یاد بدهید.

5-وادار کردن کودکتان به معذرت خواهی زمانی که در اشتباه هستند، یک مهارت مهم برای آموزش دادن است. اگر آن ها کار اشتباهی انجام دادند، ابتدا باید اعتراف کنند مرتکب اشتباه شدند و بعد عذرخواهی کنند.

6-اگر کودک شما مطیع و تسلیم و با همه چیز موافق است، می تواند خطرناک باشد ؟ آن ها ممکن است تسلیم فشار همسالان در آینده شوند. این به این معنا نیست که آن ها باید کله شق باشند و هر ایده دیگری غیر از آن ها را رد کنند. در عوض، باید به کودک خود آموزش دهید تا تعادلی پیدا کنند.

7-بچه ها تمایل دارند وقتی چیزی بدست نمی آورند کج خلقی کنند ؟آن ها اجازه ندارند اسباب بازی جدید بخرند. دکتر لیم به این نکته اشاره می کند :” کودکانی که هرگز یاد نمی گیرند نه به گویند حس قوی و غیرواقعی خواهند داشت ، مواظب رفتار خود باشید و درک کنید همیشه نمی توانند آنچه را که می خواهند به دست آورند.

8-کوه اضافه می کند این مهارت اجتماعی تنها زمانی کار می کند که کودک دلیل ” نه ” شنیدن را بداند به گونه ای که درک متقابل وجود داشته باشد.

9-کودک کوچک باید منظم باشد و به دستورالعمل ها توجه کند. آموزش آن ها از جوانان برای شنیدن و پیروی از قوانین ممکن است در آینده زمانی که به مدرسه می روند یا حتی زمانی که شروع به کار می کنند ، به آن ها کمک کند.

10-خوب است به کودکتان یاد بدهید اعتماد به نفس داشته باشند. این به معنای تصدیق نقاط قوت او ( و نیز ضعف های او ) است . آن ها باید قادر به پذیرش تعریف و تمجید باشند ، چرا که این کار انگیزه می دهد که دفعه بعد کار را بهترادامه دهید

11-بعید نیست که بچه های کوچک خجالتی یا دست پاچه باشند تا درخواست کمک کنند ، به خصوص از افرادی که با آن ها خیلی آشنا نیستند. بنابراین توضیح دهید نیاز به کمک از زمانی به زمان کاملا طبیعی است ، آن ها نباید از درخواست کمک خجالت بکشند.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 × دو =