جزئیات فعالیت مشاغل و کارکنان در شهرهای قرمز و نارنجی

♦به گزارش سلام نیوز طبق گفته وزیر بهداشت، تاکنون بیش از 35 مورد ابتلا به ویروس جهش یافته آفریقای جنوبی که برخی از واکسن‌ها روی آن بی‌اثر یا کم‌اثرند در استان هرمزگان شناسایی شده است؛ همچنین در قم و یزد بالغ بر 13 مورد ابتلا به ویروس جهش یافته هندی و هیبرید هندی – کالیفرنیایی شناسایی شده است که اهمیت رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را یادآور می‌شود.

طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، در هفته گذشته استان‌های ایلام، همدان، خراسان شمالی و چهار محال و بختیاری دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری و استان‌های مرکزی، البرز، چهارمحال و بختیاری، اردبیل و قزوین دارای بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری بوده‌اند.

46 شهر کشور دروضعیت قرمز کرونا

در حال حاضر 46 شهر کشور در وضعیت قرمز، 263 شهر در وضعیت نارنجی، 139 شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

طبق مصوبات ستاد مقابله با کرونا سفر «از» و «به» شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع و مشمول جریمه است؛ به‌استناد مصوبه رؤسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مدیریت کرونا کلیه سفرها در ایام عید فطر در سراسر کشور، از ساعت 12 روز سه‌شنبه 21 اردیبهشت ماه تا ظهر روز شنبه 25 اردیبهشت 1400 ممنوع و مشمول جریمه است؛ محدودیت سفر نه تنها بین استان‌ها بلکه بین شهرها نیز برقرار است و بنابراین تردد بین دو شهر در یک استان نیز در این مدت ممنوع و مشمول جریمه و اعمال قانون خواهد شد.

فعالیت کدام مشاغل در شهرهای قرمز و نارنجی مجاز است؟

فعالیت مشاغل گروه یک و دو در شهرهای با رنگ قرمز و نارنجی، آزاد و بلامانع است. فهرست این مشاغل در تصویر زیر آمده است.

سینماها نیز جزء ردیف شغلی دو هستند و از شنبه 18 اردیبهشت‌ماه، بازگشایی شده‌اند.

جزئیات فعالیت مشاغل و کارکنان در شهرهای قرمز و نارنجی

نحوه فعالیت کارکنان، فعالیت‌های اداری و تجاری، فرهنگی و آموزشی در شهرهای قرمز و نارنجی مطابق تصویر زیر است.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطلوب نیست!

میانگین رعایت پروتکل‌ها در کشور هنوز 62.2 درصد است که به گفته وزیر بهداشت با توجه به جهش های جدید ویروس کرونا، عدد بسیار پایینی است؛ نمودار موارد بستری کرونا به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت در کشور مطابق تصویر زیر است.

اهمیت تهویه مناسب در پیشگیری از انتقال کرونا

تهویه مناسب و جریان داشتن هوا، همراه با استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی، تا حد بسیار زیادی از ابتلا به کرونا جلوگیری می‌کند، حضور در محیط‌های سربسته خطر انتقال کرونا را به حد زیادی افزایش می‌دهد و بنابراین جریان داشتن هوا و تهویه مناسب در اماکن شلوغ و پرتردد، یکی از راهکارهای بسیار مهم در پیشگیری از ابتلا به کروناست. متأسفانه طبق آخرین گزارشات واصله درصد استفاده از ماسک 63.3 درصد بوده و میانگین رعایت تهویه مناسب هوا در اماکن عمومی کشور 64.3 درصد گزارش شده است که تا حد مطلوب فاصله بسیار زیادی دارد.

تاریخ برگزاری آزمون‌ها طبق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا

رئیسی، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ارتباط با زمان و چگونگی برگزاری آزمون‌ها در کشور گفت: آزمون‌ها را باید به دو قسمت تقسیم کنیم؛ آزمون‌هایی که زیر نظر آموزش و پرورش ‌و آنهایی که زیر نظر وزارت علوم و سایر سازمان‌ها برگزار می‌شوند. کنکور سراسری در تاریخ 9، 10، 11 و 12 تیر ماه برگزار خواهد شد؛ آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته در 6، 7 و 8 مرداد ماه برگزار خواهد شد، آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 22 مرداد، آزمون کانون وکلای دادگستری 25 تیرماه و آزمون نظام مهندسی 13، 14 و 15 مرداد ماه برگزار خواهد شد.

وی در ادامه به آزمون‌هایی که تحت نظارت وزارت آموزش و پرورش برگزار می‌شوند، اشاره و اظهار کرد: براساس تصمیم ستاد، آزمون پایه نهم حضوری و از تاریخ 27 اردیبهشت تا 24 خرداد ماه و آزمون‌های پایه دوازدهم هم به‌صورت حضوری از تاریخ 27 اردیبهشت تا 24 خرداد ماه برگزار خواهد شد؛ آزمون‌های سنجش ملی پایه ششم در تاریخ 25 اردیبهشت به‌صورت حضوری برگزار می‌شود، آزمون سمپاد در تاریخ 20 و 21 خرداد و آزمون مرحله دوم المپیادهای علمی دانش‌آموزان در تاریخ 24 تا 26 اردیبهشت و همچنین مرحله دوم آن 23 تا 25 خرداد به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد. آزمون‌های استخدامی و آزمون‌هایی که با تعداد کم برگزار می‌شوند نیز در موعد خود خواهد بود.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


هفت − = 1