کاهش ۴.۷ درصدی مشارکت انتخابات در رژیم صهیونیستی

♦به گزارش سلام نیوز به نقل از یورو نیوز ، نظرسنجی‌های بعد از رای گیری در انتخابات پارلمانی رژیم جعلی صهیونیستی نشان می‌دهد که حزب لیکود، به رهبری بنیامین نتانیاهو و متحدانش پیشتاز این رقابت هستند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اعلام داشت که بر اساس برآوردهای اولیه، حزب «لیکود» با کسب ۳۳ کرسی پارلمان در صدر این رقابت است و پس از آن نیز حزب «یش عتید» با ۱۶ کرسی قرار دارد.

بنا بر اعلام ارتش اسرائیل، روز سه‌شنبه همزمان با برگزاری این انتخابات یک موشک از نوار غزه به جنوب اسرائیل شلیک شد. این موشک درنهایت آسیبی به کسی نرساند.

این انتخابات در حالی برگزار شد که بنیامین نتانیاهو از یکسو به دلیل اتهاماتی همچون فساد و سوء استفاده از قدرت بشدت مورد انتقاد مخالفانش قرار گرفته و از سوی دیگر موفقیت دولتش در راه اندازی یک کمپین سراسری برای واکسیناسیون عمومی مردم در مقابل همه‌گیری ویروس کرونا، یک برگ برندۀ درخور توجه برای او در این انتخابات به شمار می‌رود.

اگرچه به اتکای این نظرسنجی‌ها به نظر می‌رسد نتانیاهو حتی در صورت پیروزی شمار کرسی‌هایی که می‌تواند در پارلمان از آن خود کند، کمتر از دور پیشین باشد.

در چنین وضعیتی، پرسشی که همچنان مطرح است این که آیا در صورت پیروزی، ائتلاف مد نظر نتانیاهو می‌تواند حمایتهای لازم را برای تشکیل دولت کسب کند یا خیر.

کاهش ۴.۷ درصدی مشارکت

انتخابات روز سه‌شنبه ۲۳ مارس، چهارمین انتخابات پارلمانی اسرائیل طی دو سال اخیر بود. با این وجود یک تفاوت اساسی با سه انتخابات پیشین داشت. در این انتخابات، رقیب اصلی نتانیاهو یعنی ژنرال بنی گانتس، جای خود را به یائیر لپید، رهبر حزب میانه «یش عتید» (به معنای آینده کجاست) داده بود.

بنا بر اعلام کمیسیون مرکزی انتخابات، میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی امسال حدود ۶۰.۹ درصد بود که نسبت به انتخاباتی که یک سال پیش از این برگزار شد، افت ۴.۷ درصدی را نشان می‌داد.

مراکز رای گیری از ساعت ۷ بامداد آغاز به کار کردند و تعداد ۱۳ هزار و ۶۸۴ مرکز اخذ رأی در سراسر این کشور راه اندازی شده بودند.

بنا بر اعلام کمیسیون مرکزی انتخابات، بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار رأی دهندۀ این کشور تا ساعت ۲۲ فرصت داشتند که رأی‌های خود را در صندوق‌ها بیندازند.

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


7 × = پنجاه شش