♦ ساخت دستکش ویژه ضد کرونا

به گزارش سلام نیوز محققان موفق به ساخت دستکش ضدکرونا شده اندکه در کمتر از یک دقیقه در آب حل می شود و به معضل بزرگ دستکش‌هایآلوده سازی محیط زیست پایان خواهد داد.

 بیش از یک سال از انتشار بیماری کرونا در جهان می گذرد متأسفانه ، به دلیل عدم  ساخت داروی قطعی برای درمان این بیماری، کماکان متخصصین سازمان جهانی بهداشت، رعایت نکات بهداشتی ، عدم حضور در محل های پرجمعیت و استفاده از ماسک و دستکش را برای مهار این بیماری توصیه می کنند. با توجه به جمعیت 8 میلیاردی زمین و شیوع جهانی این بیماری، استفاده مداوم از دستکش و ماسک تبدیل به چالشی برای محیط زیستی شده است چرا که ماسک‌ها از لایه‌های مختلف تشکیل شده که هر لایه ویژگی خاص خود را دارد و چه‌بسا نتوان آنها را بازیافت کرد. 
پروتکل‌های حوزه پسماند درباره این بیماری‌ها، چه در زمان شیوع مرس، سارس، آنفولانزای خوکی و ابولا و چه اکنون که کووید ۱۹ شیوع پیدا کرده، این است که چرخه جمع‌آوری، پردازش، انتقال و دفع این موارد حذف و این پسماندها فقط جمع‌آوری و دفن شوند حتی بازیافت این مواد نیز توصیه نمی‌شود، این موضوع درحالی است که علارغم هشدارهای مراکز بهداشتی در بسیاری از کشورها ، افراد ماسک ها و دستکش های خود را در خیابان ها و حتی محیط زیست رها می کنند که این امر علاوه بر بالا بردن امکان انتقال این بیماری، باعث از بین رفتن محیط زیست و حتی به خطر افتادن جان جانوران می شود.
برای رفع این مشکل به تازگی محققان نوعی دستکش ساخته اند که دوستدار محیط زیست می باشد و هیچ گونه آلودگی ایجاد نمی کند.

این دستکش که قابلیت بازیافت سریع را دارد و به عبارت دیگر هیچ گونه آلودگی برای محیط زیست ندارد “Reglove” نام دارد و توسط یک پژوهشکده فناوری در سوئد تولید شده است. به گفته محققین، ساخت این دستکش به معضل بزرگ دستکش‌های دور ریختنی و آلوده سازی محیط پایان خواهد داد.

دستکش “Reglove

این دستکش از نوعی پلیمر ساخته شده است و کاربران بعد از استفاده به راحتی می توانند در کمتر از 1 دقیقه آن را در آب حل کنند و به راحتی از شر آن خلاص شوند؛ البته از ویژگی‌های دیگر این دستکش سهولت ضدعفونی شدن برای استفاده‌ی مجدد است یعنی در صورتی که فرد بخواهد از آن استفاده کند به راحتی می تواند آن را ضدعفونی نماید.

درباره ی ameri

مطلب پیشنهادی

نتایج و دستاورد وبینار سازمان ملل درباره محیط زیست و توسعه

مجمع عمومى سازمان ملل در سال 1989 تصمیم گرفت که به منظور شناساندن مفهوم توسعه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج × = 10